Nieuws‎ > ‎

Werkzaamheden Dunea in Meijendel

Geplaatst 18 aug. 2016 03:48 door Edward Verschoor   [ 20 aug. 2016 02:15 bijgewerkt ]

Na 13 september zullen er weer transporten door onze wijk plaats vinden ten behoeve van de werkzaamheden die Dunea gaat uitvoeren in Meijendel. Het gaat vooral om  de renovatie van de Meijendelseweg tussen de rotonde en de boerderij. De vrachtwagens zullen  het asfalt van het wegdek en de puinlaag  eronder afvoeren. Bouwmaterialen voor een funderingslaag en een nieuw wegdek, dat uit klinkers zal bestaan, zullen worden aangevoerd. Voorzien zijn 700 ritten heen en terug, dus 1400 ritten. De aannemer denkt vóór Kerstmis klaar te zijn.

De maximum snelheid van 30 km/uur zal strikt worden nageleefd. De rijtijden liggen tussen 7.30 uur en 16 uur, alleen op werkdagen.

Het verkeer op de Meijendelseweg tussen de rotonde en de boerderij wordt gedeeltelijk eenrichtingsverkeer dat m.b.v. slimme verkeerslichten wordt geregeld.

Onder de funderingslaag komt een dikke plastic folie om het hemelwater op te vangen. Dit water moet worden afgevoerd via een afvoerbuis die  onder het fietspad van het openbare gedeelte van de Meijendelseweg wordt aangelegd. Het fietspad zal dus tijdelijk worden afgesloten.

Via onderstaande link kunt u uitgebreide informatie vinden in een bericht van Dunea.


Comments