Nieuws‎ > ‎

Ledenbestand en activiteiten

Geplaatst 27 mrt. 2015 10:13 door Edward Verschoor

Het bestuur heeft besloten om het ledenbestand van onze vereniging op te schonen. Door verhuizingen was het niet meer up to date. Bovendien worden de leden die al twee jaar of meer hun contributie niet betaald hebben en dat ook binnenkort niet doen (na een laatste herinnering), geacht geen prijs meer te stellen op het lidmaatschap.

De activiteiten die door de vereniging worden georganiseerd zijn voortaan alleen toegankelijk voor leden. Niet-leden werden de afgelopen jaren voor vele evenementen uitgenodigd, zodat zij ruimschoots de gelegenheid hebben gehad om kennis te maken met de activiteiten van de vereniging.

Vanaf nu zullen alleen de leden per e-mail op de hoogte worden gehouden van activiteiten en vergaderingen. Indien het bestuur niet over het mail adres beschikt zullen die leden de bekende gele aankondiging in de brievenbus ontvangen. Eén maal per jaar, namelijk vlak voor Kerstmis, zal bij iedere bewoner een gele aankondiging worden bezorgd, zodat ook nieuwe bewoners die aan de aandacht van het bestuur zijn ontsnapt, kennis kunnen maken met de vereniging. Nieuwe bewoners, voor zover het bestuur die heeft kunnen achterhalen, krijgen een welkomst brief en de uitnodiging om lid te worden.

28 maart 2015

Wim Tordoir, voorzitter

Comments