Nieuws‎ > ‎

Introductie buurtapp Nextdoor

Geplaatst 9 mrt. 2016 09:26 door Edward Verschoor
Informatie over onze wijk Park de Kieviet willen we sneller met elkaar kunnen delen, zeker als het om buurtpreventie en veiligheid gaat. Het bestuur heeft besloten om te starten met de buurtapp Nextdoor. Op deze manier kan iedereen profiteren van informatie uit onze eigen buurt.

Meedoen is eenvoudig:

Kijk op www.nextdoor.nl en schrijf je in. Er is ook een app beschikbaar voor smartphones, zoek op je telefoon de beschikbaarheid voor de app Nextdoor.
Geen smartphone? Geen probleem, je kan ook gewoon de computer of laptop gebruiken om mee te doen.

Bekijk de introductiefilm op YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=0GFdW3mDjMM

Op Nextdoor kan je eenvoudig aangeven uit welke rubrieken je informatie wilt ontvangen. Meekijken bij andere buurten in Wassenaar? Ook dat kan, een kwestie van de juiste instellingen. Stem de keuze van de diverse rubrieken af op je persoonlijke voorkeur anders zal de hoeveelheid berichten in veel gevallen te veel zijn.

De politie en Gloseco zijn niet aangesloten bij onze buurtapp: als er een reden is om de politie te waarschuwen bel dan altijd eerst bij spoed 112 of 0900-8844 (geen spoed), of als beveiligingsbedrijf Gloseco hulp kan bieden, bel dan 070-3586966070-3586966. 

Het is uiteraard de bedoeling dat Nextdoor voor Park de Kieviet een succes moet worden. Dus nodig gerust je buren uit om lid te worden!
Comments