Nieuws‎ > ‎

Dunea transporten zijn op 10 november begonnen

Geplaatst 22 nov. 2014 10:11 door Edward Verschoor   [ 9 dec. 2014 10:17 bijgewerkt ]

In een vorig bericht hebben wij gemeld dat de Dunea transporten op maandag 20 oktober zouden beginnen. Zoals u misschien gemerkt heeft, is dat niet gebeurd. Hoge grondwaterstanden in het werkterrein  maakten het onmogelijk  om met zwaar materieel te werken.

De projectgroep heeft op 3 november  een bespreking gehad met vertegenwoordigers van Dunea en met hen een bezoek gebracht aan het werkterrein. Op 17 november was er een vervolg overleg. De transporten zijn op maandag 10 november begonnen. Het was de bedoeling van Dunea om voor de eerste rit in de ochtend de lege vrachtwagens (vanuit Katwijk) te laten aanrijden via een dienstweg die het werkterrein met de Scheveningse kant van het duingebied verbindt. De geladen vrachtwagens zouden dan vanaf 7 uur door de wijk rijden. Helaas is de dienstweg wegens werkzaamheden tijdelijk afgesloten voor verkeer. Daarom zijn de lege vrachtwagens ruim vóór 7 uur ( in feite vanaf 6.15 uur) de wijk ingereden. Wij hebben op 17 november de vaste toezegging gekregen dat met ingang van maandag 1 december de vrachtwagens niet vóór 7 uur onze wijk zullen binnen rijden.

De verkeersregelaar zal zeker in de eerste weken van 7 uur tot 10 uur en van 13 tot 16 uur aanwezig zijn. Daarna zal bekeken worden of zijn/haar aanwezigheid eventueel bekort kan worden.

De verkeersvoorziening onderaan de Meijendelseweg  (“het ei”) zal  niet verwijderd worden, tenzij zou blijken dat verwijdering alsnog nodig is.

Voor nadere informatie of voor eventuele klachten kunnen belanghebbenden zich wenden tot ondergetekende.

ondergetekende: william.tordoir@parkdekieviet.nl

22 november 2014

W.F.Tordoir, voorzitter

Comments