Geef u op voor de eerstvolgende activiteit

Het bestuur wil u erop attenderen dat u lid moet zijn van onze vereniging om te kunnen deelnemen aan de activiteiten. Geen lid? kijk op pagina Lidmaatschap & Contact en geef u op!De volgende activiteit:

Algemene ledenvergadering op: 29 mei, aanvang 20.00 uur, locatie Boerderij Meijendel.
Prachtige natuurwandeling in Meijendel met Hans Lucas van Dunea op 7 juni, aanvang 19.45 uur. We verzamelen bij de Tapuit.
cid:image001.png@01D23428.CFE6EEC0Opschoonactie in de Kieviet: 'een tikkie sjiek, maar niet bekakt'


Foto's bridgedrive van 6 maart 2017

Gisteravond is voor de 17de(!) keer de jaarlijkse Kieviets-bridgedrive gespeeld op de Haagsche Golf en Country Club.

Met 9 tafels was dit een record aantal bridgers voor onze bewonersvereniging! We speelden 6 rondes van 3 spellen onder het genot van een drankje en een hapje, in goed gezelschap.
Het werd een warme drukke avond, niet alleen omdat de tafeltjes nogal dicht op elkaar stonden, maar de dames van de spelleiding hadden ook  hun best gedaan om een paar uitdagende spelletjes voor ons te prepareren! Niets was wat het leek gisteravond maar de volgende spelers lieten zich hierdoor zeker niet van de wijs brengen:
Liesbeth en Lex Staal op een eervolle derde plaats, Theo Rutten en Pieter Lambregts waren goede tweede en Peggie en Hans Breitbarth eindigden als eerste!  In 2011 en 2014 waren zij ook als eerste geëindigd maar zij toonden zich gisteren weer even bescheiden als verrast over hun (verdiende!) eerste plaats! Proficiat Peggie en Hans!
Met dank aan alle enthousiaste bridgers uit de wijk voor de enthousiaste opkomst en de gemoedelijke sfeer.


Ellen Waasdorp en Charlotte de JonghFoto's Nieuwjaarsborrel 2017


Activiteiten in en om het nieuwe activiteitencentrum van Dunea:

Dit alles zal plaatsvinden in en om het nieuwe activiteitencentrum de Tapuit van Dunea in Meijdendel, voor meer info kijk op:

De nieuwe agenda voor 2017 volgt binnenkort.


Caldic Collectie

De Caldic Collectie is door verzamelaar Joop van Caldenborgh samengesteld. Directeur Macha Roesin van Museum De Paviljoens was begin jaren negentig de eerste conservator.

Vanaf nu kunt u gemakkelijk en direct zelf een rondleiding boeken via de website www.beeldentuinclingenbosch.nl  die deze week online is gegaan. De rondleidingen vinden plaats op elke donderdagmiddag van begin mei tot en met eind oktober. Zowel groepen alsook individuele bezoekers zijn van harte welkom. De kosten zijn € 10,-- per persoon.

Website Voorlinden online:

Vanaf 9 augustus 2015 is de website online, check www.voorlinden.nl! Via dit nieuwe kanaal houden wij je met plezier op de hoogte van de ontwikkeling van Museum Voorlinden. Je vindt hier niet alleen updates over de bouw, maar eveneens achtergrondinformatie over de totstandkoming van het museum en de collectie. Ook presenteren we een kleine impressie van kunstwerken die de verzameling zoal bevat, en kun je lezen over het landgoed en de natuur die Museum Voorlinden omringtBeeldentuin Clingenbosch behoudt overigens haar eigen website voor het reserveren van een rondleiding door onze beeldentuin.