Geef u op voor de eerstvolgende activiteit

Het bestuur wil u erop attenderen dat u lid moet zijn van onze vereniging om te kunnen deelnemen aan de activiteiten. Geen lid? kijk op pagina Lidmaatschap & Contact en geef u op!De activiteitencommissie:
Voorzitter: Martha Hartong van Ark, 
leden: Caroline Poelman, Caroline Taets van Amerongen
De volgende activiteiten:
17 en 26 maart: benefietavonden voor het kunstwerk op het Wilhelminaplein, kijk op pagina nieuws voor meer info! (uitgesteld tot nader bericht)
6 april: Bridgedrive in Auberge de Kieviet, aanvang 19.30 uur, opgeven via: marthahartongvanark@parkdekieviet.nl (geannuleerd)
13 mei: Zonnepanelen in de Kieviet, bijeenkomst in de Kievietkerk georganiseerd door Buurkracht, gemeente Wassenaar en de duurzaamheidscommissie van de bewonersvereniging. Meer info over deze bijeenkomst op de homepage, aanmelden via de Buurkrachtapp of via bewonersvereniging@parkdekieviet.nl (uitgesteld tot nader bericht)
19 mei: Algemene ledenvergadering in Auberge de Kieviet (uitgesteld tot nader bericht)Halloween in de Kieviet!

Gelukkig was het dit jaar mogelijk om Halloween in de Kieviet te vieren! 
Vanwege de Corona maatregelen werd de jaarlijkse griezelavond in een ander (verkleed)jasje gestoken. 

Het werd een bijzondere en geslaagde Halloween!


Dit jaar kwam er een klein groepje "snoep uitdelers" langs bij een aantal huizen in de wijk, waar de deur werd opengedaan door kleine kinderen die vaak prachtig verkleed waren. 

Natuurlijk vonden ze het bijzondere bezoek aan de deur een beetje spannend, maar vooral waren de kinderen onder de indruk van de outfits van de Halloween'ers en hun snoepgoed! 
Hoe dat eruit zag, is hier te zien..

    

    

    

    

        


De nieuwjaarsreceptie in Auberge de Kieviet
De zomerborrel!

Zomerwandeling met Hans Lucas in MeijendelPaasviering in Auberge de Kieviet met een speurtocht
Op 14 april is er een paasspeurtocht gehouden voor de kinderen in de Kieviet, startpunt bij Auberge de Kieviet.
Voor de jongere kinderen was er een kleurwedstrijd en de creatiefste kleurplaat kreeg ook nog een beloning!

Caldic Collectie

De Caldic Collectie is door verzamelaar Joop van Caldenborgh samengesteld. Directeur Macha Roesin van Museum De Paviljoens was begin jaren negentig de eerste conservator.

Vanaf nu kunt u gemakkelijk en direct zelf een rondleiding boeken via de website www.beeldentuinclingenbosch.nl  die deze week online is gegaan. De rondleidingen vinden plaats op elke donderdagmiddag van begin mei tot en met eind oktober. Zowel groepen alsook individuele bezoekers zijn van harte welkom. De kosten zijn € 10,-- per persoon.

Website Voorlinden online:

Vanaf 9 augustus 2015 is de website online, check www.voorlinden.nl! Via dit nieuwe kanaal houden wij je met plezier op de hoogte van het Museum Voorlinden. Je vindt hier niet alleen updates, maar eveneens achtergrondinformatie over de totstandkoming van het museum en de collectie. Ook presenteren we een kleine impressie van kunstwerken die de verzameling zoal bevat, en kun je lezen over het landgoed en de natuur die Museum Voorlinden omringtBeeldentuin Clingenbosch behoudt overigens haar eigen website voor het reserveren van een rondleiding door onze beeldentuin.